colourfull print for a colourfull mind

Kinderen.
Ze houden van kleur.
Die van mij zeker.

Geef de jongste de keus uit een T-shirt van de winkel en eentje van mama's hand. Hij twijfelt geen seconde en gaat resoluut voor de kleurrijke prints die ik voor hem uitkies.
Zo maakte ik vorige maand de longsleeve met rendierprint. Die wil hij dan zelfs niet uitdoen voor het slapengaan. Dag en nacht zou hij dit dragen.

Onder de kerstboom lagen heel wat pakjes voor de kinderen. Een deel daarvan waren opnieuw zelfgemaakte kleertjes voor hen. En ook dit kleurrijk exemplaar lag mooi verpakt onder de kerstboom, te wachten tot de jongste het papier ervan zou scheuren.


Opnieuw een toppertje. Een nieuw favorietje. Opnieuw eentje om dag en nacht te dragen (als het van de kleine bengel afhangt).

Oke, de stof is niet van de goedkoopste. Het is er eentje van Alexander Henry. Maar geloof me als ik zeg dat die stof superzacht is. Nog nooit zo'n zachte tricot in mijn handen gehad. Wat mij betreft de perfecte stof voor het gevoelige huidje van kinderen.
Het patroon is n°11 uit Ottobre 6/2016. Goed patroon. Niet te smal, niet te breed, niet te lang, niet te kort. Niets op aan te merken eigenlijk.
De stof is 'Zoo' van Alexander Henry gecombineerd met kobalt boordstof. Beide te koop bij De Stoffengalerij.Reacties

Een reactie posten