06 mei 2016

Cheeky Racoon, een beetje reclame en een cadeautje (voor jou?)

Vorig jaar kocht ik een grote lap van deze stof. Cheeky Racoon van Hamburger Liebe. Ik maakte er al een Lionella jurk. Deze is hier terug te vinden.
Deze keer maakte ik er een shirt uit voor mijn oudste zoon. Op één avond vlug in elkaar gestikt om zeker de volgende aan te kunnen doen voor de schoolfotograaf.

De stof werd gecombineerd met aqua tricot. Zoonlief was super content woensdagochtend. En Bengel A wil er ook zo eentje. Mama weet weer wat doen de komende dagen.

Hier een paar actiefoto's van Bengel J in zijn nieuwste T-shirt.






Dit weekend is het moederdag. Ter gelegenheid hiervan kun je op www.destoffengalerij.be stof kopen met mooie kortingen. Hoe meer je koopt, hoe meer korting je krijgt. En om de mama's extra in de watten te leggen, zit er nog een extra cadeautje in het pakketje.
Hoeveel korting valt er te rapen?
Vanaf 50€ krijg je 10% korting met de code MAMA10
Vanaf 75€ krijg je 15% korting met de code MAMA15
Vanaf 100€ krijg je 20% korting met de code MAMA20

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze acties, registreer je dan hier op de nieuwsbrief.

Nu wil ik nog één mama gelukkig maken met een waardebon van 10€ van De Stoffengalerij.
Wat moet je hiervoor doen?
Schrijf hieronder een reactie waarin je jouw favoriete stofje noemt van de webshop en wat je met dat stofje zou maken.
Op vrijdag 13 mei maak ik dan de winnaar bekend.


6 opmerkingen:

 1. Die wasbeertjes zijn geweldig. Ik maakte er ook een t-shirtje mee, een blauwe versie.
  Een, voor mij, onbekende webshop. Moeilijk kiezen hoor! De ribbed rust van zonen09 spreekt mij het meeste aan om een truitje voor mezelf uit te maken, maar ook de black&white - black lijkt me hiervoor geschikt. De rough robots lijken me schattig om wat zomerse t-shirts uit te maken voor de zoontjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die shirt is super leuk zijn! En die actiefoto's, het kon mijn oudste zoon wel zijn :-) Ik heb dit weekend de stofjes al 10 keer in en uit mijn winkelmandje gehaald, dus ja, de zonen09 stofjes zijn mijn favoriet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoveel mooie stofjes! Die Whiskers and Tails trekt wel heeeel erg mijn aandacht! Ik denk dat ik daar een hele leuke totebag zou maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk shirt trouwens! Dat stofje en andere uit dezelfde collectie liggen hier ook :) Mijn schoonzusje heeft er een stapeltje van gekocht en ik mag er shirts van maken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk! Ik zou voor de betty blue sweater gaan, daar kan ik mijn dochter vast een plezier mee doen. of de dazzling deer :)

  BeantwoordenVerwijderen