07 januari 2016

Mijn 2016 in een notendop


Als een jaar de deur achter zich sluit en een nieuwe deur opent zich naar een nieuw jaar, dan komen ook de goede voornemens. Ook ik heb een ellenlange lijst met wat ik voor elkaar wil krijgen in 2016.


1. Uiteraard wil ik ook in 2016 veel tijd doorbrengen achter mijn naaimachine. Ik heb nog een aantal stofjes die ik vorig jaar aankocht die zeker dit jaar verwerkt zullen worden. Voor wie nieuwsgierig is naar mijn to-do list, stop dan zeker niet met lezen.

Teveel om in 1 jaar klaar te krijgen, maar ik ben positief ingesteld en ik ga ervoor. Het naaien zelf neemt niet zo heel veel tijd in beslag, maar het tekenen van sommige patronen zal een heel karwei worden. Wat lukt, dat lukt. De rest zal het begin zijn van de to-do list voor 2017.

2. Omdat naaien voor mij zo'n grote en belangrijke rol speelt in mijn leven. Want geloof me, dit is niet zomaar een hobby. Naaien is mijn passie, mijn moment van rust en van tot rust komen, het is een addiction. Het is niet het allerbelangrijkste in mijn leven, mijn gezin is dat. Maar het is een aanvulling waardoor voor mij mijn leven compleet is. En net daarom hebben mijn man en ik het besluit genomen om dit jaar te starten met een webshop. Ja dames, er komt er nog een stoffenwinkel bij op het net. Maar hierover vertel ik later meer, want nu is het nog te vroeg om hierover uit te wijden. Dit hoofdstuk komt aan bod in maart.

3. Een 2-tal maanden terug leerde ik Zumba kennen. Dit jaar wil ik zo weinig mogelijk lessen missen. Er zullen zeker al 5 dagen zijn dat ik mijn kat zal sturen. De vormingen voor onthaalouders gaan ook meestal door op dinsdagavond. Jammer.

4. En dan zijn er nog de voornemens die niet op het world wide web gedeeld worden en gewoon omdat dit persoonlijke zaken zijn die ik niet deel met mensen die ik niet face-to-face ken. Zo simpel is het. Dit komt misschien wat cru over, maar ik ben op dit vlak van de 'oude stempel' en hecht nogal wat waarde aan mijn privacy (een begrip dat mijn kinderen hopelijk nog zullen kennen als zij opgroeien).

5. Veel tijd stoppen in mijn bengels en samen doen met hen wat zij graag doen. Schilderen, boetseren, knutselen, zwemmen, wii-spelletjes, bakken en koken, gek doen, ... .


Groetjes,
Sabrina

1 opmerking:

  1. Veel succes met al je voornemens. Een hele lijst, maar zoals je zegt, wat niet lukt kan gewoon in 2017 ;)

    BeantwoordenVerwijderen