Naaiweekend in november

Na een super leuk naaiweekend vorig jaar in december, organiseer ik er dit jaar weer eentje.
Op dezelfde locatie, nl. Open Huis te Staden. De zaal waar we naaiden was gewoon de ideale locatie. Groot en veel licht.
Wil je er dit jaar ook bij zijn en samen met een gezellige groep creatieve dames een volledig weekend achter de naaimachine duiken, dat kan!

Er kunnen maximaal 22 personen mee. De inschrijvingen zijn al gestart. Van 29 november tot en met 1 december trekken we naar Open Huis, Ieperstraat 157, 8840 Staden.
Een accommodatie die zich bevindt midden in de natuur. Naaien in een oase van rust en met een prachtig uitzicht. De perfecte plaats om volledig tot rust te komen tijdens het beoefenen van je hobby. Maar natuurlijk is het meer dan alleen maar naaien. Je leert nieuwe mensen kennen die dezelfde passie delen. En ben je het naaien even beu, dan kun je een frisse neus ophalen tijdens een wandeling.
Iedereen is welkom. Ben je een beginnende naaisters, dan kun je altijd bij mij terecht met je vragen.
Prijs: 165€* all-in 

- kamers worden gedeeld met 2 personen.- zelf bed- en badlinnen meebrengen.- 's morgens genieten we van een uitgebreid ontbijtbuffet.

* Wie inschrijft en door omstandigheden toch niet mee kan, dient zelf een vervanger te zoeken. Het financiele dient dan ook onderling geregeld te worden.

Meer info vind je op de fb-groep van het naaiweekend. Klik hier om naar deze fb-groep te gaan.
Snel inschrijven kan gemakkelijk via de webshop.

PS: Stilletjes hoop ik dat een aantal lezeressen van mijn blog het zien zitten om eens naar de andere kant van het land te rijden. Want er zijn er heel wat onder jullie die ik graag eens zou ontmoeten.Reacties