Swapperdapper

Het is al een tijdje geleden dat hier nog een blogberichtje verscheen. In 2018 zal ik mijn best doen om toch op regelmatige basis weer te bloggen. Niet dat hier niets meer gemaakt wordt hoor. Maar de tijd ontbreekt om foto's te nemen. En als de tijd er dan is, dan zit het weer niet mee.

Vandaag beginnen we het nieuwe jaar met een nieuwe editie van Swapperdapper: handgemaakt met liefde.
Vorige week bracht de postbode een doosje, waarop 'breekbaar' stond. Nog een week wachten en hopen dat het breekbare niet gebroken is.
Vandaag was het dan eindelijk zo ver. Het doosje mocht open. Bovenaan lag een briefje. Ik las eerst de brief. Mijn pakje is van Stien. Toen ik de mooie brief las, werd ik wel heel benieuwd. In het doosje zit één cadeautje. En wat voor één. Speciaal voor deze swapeditie heeft Stien een workshop gevolgd en 6 weken lang is ze bezig geweest aan mijn cadeautje. Een tas. Tijd om de tas van oren te voorzien was er niet, maar dat neem ik haar zeker niet kwalijk. Een tas, 100% handmade with love. Wat wil een mens nu nog meer! (Ik zou het niet weten hoor)

Voorzichtig pakte ik de tas uit. En WOW, hoe mooi is dat zeg!


Lieve Stien,
Een dikke merci voor deze mooie tas. Of ik er de eerste maanden thee uit zal durven drinken, weet ik niet hoor. Zo mooi. Het zou echt doodzonde zijn dat deze zou breken. Ik denk dat ik deze eerst een tijdje als deco zal gaan gebruiken.
Je mag best fier zijn op dit pronkstuk. Ik koester hem en zal er heel goed zorg voor dragen. Dank je, dank je, dank je.

Reacties