Doorgaan naar hoofdcontent

Een blik achter de schermen

Onze kinderen zouden nooit in een sportclub gaan. Dat stond al vast van voor dat de oudste geboren werd.
3 jaar geleden hebben we daar onze mening over herzien. Ons gasten trappen graag tegen een bal. Maar onze tuin is geen voetbalveld en al snel zijn ze hun bal kwijt. Achter onze tuin ligt een weide. Als de bal daar ligt, moeten ze wachten tot zondagvoormiddag vooraleer ze hun bal terug hebben. Als ze de bal te hoog naar rechts schoppen ligt de bal ofwel op het dak van ons tuinhuis, ofwel op het dak van het tuinhuis van onze buren of op het dak van de carport van onze buren. En links van onze tuin loopt de straat, tamelijk stijl naar beneden naar een drukke weg.

Dus ja, 3 jaar geleden zei ik tegen mijn man. 'Ons gasten moeten naar de voetbal. Ze kunnen zich hier niet genoeg uitleven.' En zo zitten ons gasten in de voetbal. Of toch al 2 van de 3. De jongste moet nog 2 jaar wachten voor hij mag beginnen.

Van half augustus tot half april kan het er op maandag, donderdag en zaterdagvoormiddag nogal hectisch aan toe gaan bij ons. (Vooral de donderdag).

Afgelopen zaterdag werd het voetbalseizoen definitief afgesloten met de Coca Cola Cup in Poperinge.

De kinderen hebben zich rot geamuseerd.
Wijdstrijden werden afgewisseld met verschillende spelen.Ook opa was van de partij als trouwe supporter


De twee broers in actie

Bengel Q mocht jammer genoeg niet meedoen met de spelletjes, maar ook hij had een leuke namiddag.
Tijdens de laatste wedstrijd mocht onze oudste nog eens zijn doel verlaten en mee voetballen.

Bengel Q was er wat op uitgekeken en ging bloempjes plukken.

Ploeg B

Eens met de volledige groep gek doen.

SK Westrozebeke U7A en U7B

Nu kunnen we nog 3 maanden genieten van de rust, geen gejaag om de kids tijdig op de training te krijgen. De tweede week van augustus gaan de jongens op voetbalkamp en dan beginnen de trainingen terug. De oudste al U9, de tweede U8.


Je hebt nog een week de tijd om deel te nemen aan mijn 'wedstrijd' naar aanleiding van het bereiken van 100 volgers.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloome Sweater

Een jaar geleden heb ik mezelf beloofd om meer voor mezelf te gaan naaien. En hoewel er hier bitter weinig volwassenenkleren verschijnen, naai ik wel voor mezelf.

Zo ook deze prachtige Bloome Sweater.
Ik koos hiervoor een mooie blauwe gemêleerde french terry met zwarte en zilveren bloemen, Silver Flowers.
Ik trok naar Roeselare naar NaaiCentrum Demyttenaere om mooie, bijpassende ritsen te kopen.Deze sweater is al een tijdje klaar, en toen ik de eerste foto's postte op instagram en Facebook van de stof, was deze ook in een mum van tijd uitverkocht.( Op een couponnetje van 50 cm na). De grijze variant is wel nog aanwezig, en minstens even mooi.


Naaiweekend in de Westhoek

Ik wil al een tijdje op naaiweekend gaan. Met onze winkel bezoeken wij regelmatig naaiweekends en dat ziet er telkens zo'n gezellige bende uit. Dus waag ik de stap.

Ik organiseer zelf een naaiweekend. Ik heb een super leuke locatie gevonden in de buurt, midden in de natuur en op 30 november is het dan zo ver.Naaiweekend in de Westhoek
30/11 - 2/12 2018

Een groot en gezellig vakantiehuis met 6/8 kamers. Iedere kamer beschikt over een lavabo en douche of bad.
Beneden is er een open leefruimte met een gezellige zithoek bij de houtkachel, een modern ingerichte open keuken met vaatwas, microgolf en oven, keramische kookplaat, twee koelkasten en een kleine diepvries. Er is een bar, koffiehoek, flatscreen-tv met dvd en draadloos internet.
Om te naaien is er een aparte sfeervolle ruimte voorzien.
Prijs: 165€/persoon verblijf + alle maaltijden en dranken

- kamers worden gedeeld met 2 personen.
- zelf bed- en badlinnen meebrengen.

- 's morgens genieten we van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Ne 'mix and match' van 2 patronen

Toen de staaltjes met de nieuwe collectie van CU@6 in mijn brievenbus vielen, wist ik het meteen al. Met die stoffen zou ik zeker aan de slag gaan voor mijn jongens. Dus toen diezelfde collectie een paar dagen later geleverd werd, duurde het niet lang vooraleer ik er de schaar inzette.

Als eerste ging ik aan de slag met de French Terry met palmbomen. Ik vond niet meteen een patroon dat 100% mijn gedacht was, dus ik gooide 2 patronen door elkaar en kwam zo tot het patroon dat ik in gedachten had.

Welke patronen vraag je je af? En waarom?
Ik nam het voor- en rugpand van 'Totem Owl' (nr 19. uit Ottobre 1/2014) en de mouwen van 'Cold Stopper' (nr 32. uit Ottobre 4/2014). O ja, de zakken nam ik ook over van het laatst genoemde patroon.De reden waarom ik twee patronen door elkaar gooide is eigenlijk heel simpel. Ik had een bepaalde sweater voor ogen. En wanneer ik iets voor ogen heb, dan moet het ook zo zijn. Anders begin ik er niet aan. Ik wilde voor mijn oudste (b)engel …