Doorgaan naar hoofdcontent

100 volgers = cadeautjestijd


Afgelopen woensdag merkte ik dat deze blog al meer dan 100 volgers heeft. Daar kan ik enkel maar dankbaar voor zijn. Ik weet dat ik geen schrijfster ben en ook geen fotograaf en daarom juist vind ik dit echt super dat er toch al (meer dan) 100 lieve mensen zijn die de tijd nemen om mijn blogberichten te lezen.

En ik wil jullie bedanken hiervoor.

*  Het speelt al een tijdje door mijn hoofd dat ik de mensen die mijn blog lezen wil leren kennen. 2 creatieve dames nodig ik uit op een naaidate/koffieklets.

* 1 iemand krijgt een zelf gemaakt cadeautje van mij.

Het is heel simpel. Laat gewoon in een reactie hieronder weten of je wilt gaan voor de naaidate/koffieklets of het cadeautje. Of misschien wil je gewoon kans maken op beide. Op zondag 14 mei worden de winnaars getrokken door een paar onschuldige kinderhanden.


Groetjes,
Mama Sa

Reacties

 1. Keileuke actie! Ik kan niet kiezen. Doe jij dat maar voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naaidate is altijd leuk.
  Toffe actie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat!
  Zo een naaidate zie ik wel zitten!
  Dat werkt zooo inspirerend :)

  Groetjes
  Els S.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Op naar de 200! Gezien de lange afstand tussen ons beide kies ik voor het cadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ff gezocht waar je woont (via de contactgegevens op je website) en dat is wel erg ver voor mij ;)
  Ik ga dus voor n°2 :)
  Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou van verrassingen. Blogmeets zijn ook wel leuk, maar mijn agenda is al zo overvol dat ik liever iemand anders die kans gun.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aangezien het wat ver is doe ik graag mee voor het tweede. Proficiat trouwens

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat!
  Juist eens opgezocht waar je winkel gelegen is, helaas 2 uur rijden voor mij dus ik waag mijn kans voor de verrassing :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Proficiat!! En nog vele blogjaren en -berichten erbij gewenst!!

  Ik waag mijn kansje voor het cadeautje, want het is een beetje ver om het momenteel geregeld te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beide prijzen lijken me wel leuk, dus als het mag, waag ik mijn kans voor beide. Cadeautjes krijgen is altijd leuk en zo'n naaidate kan ik combineren met bezoekje aan metekindje en ouders 😊

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloome Sweater

Een jaar geleden heb ik mezelf beloofd om meer voor mezelf te gaan naaien. En hoewel er hier bitter weinig volwassenenkleren verschijnen, naai ik wel voor mezelf.

Zo ook deze prachtige Bloome Sweater.
Ik koos hiervoor een mooie blauwe gemĂȘleerde french terry met zwarte en zilveren bloemen, Silver Flowers.
Ik trok naar Roeselare naar NaaiCentrum Demyttenaere om mooie, bijpassende ritsen te kopen.Deze sweater is al een tijdje klaar, en toen ik de eerste foto's postte op instagram en Facebook van de stof, was deze ook in een mum van tijd uitverkocht.( Op een couponnetje van 50 cm na). De grijze variant is wel nog aanwezig, en minstens even mooi.


Tibo - Het gratis patroon

Zoals beloofd, het gratis patroon van een leuk hemdje voor kleuters. Het is speels en stijlvol tegelijkertijd en kan dus voor elke gelegenheid gebruikt worden.Tibo is het patroon van een een jongenshemd met een rugpas en rugplooitjes.Het werd getekend in de maten 92 tot en met 116.
Er zijn verschillende variaties mogelijk. Zo is er de keuze uit 2 verschillende borstzakjes of een paspelzak. Er kan zowel een winterversie met lange mouwen genaaid worden of een zomerhemdje met korte mouwen. En ten slotte kan er gekozen worden tussen 3 kragen.
En voor de liefhebbers kan er naar hartelust afgewerkt worden met paspelband.

Het patroon werd met de hand getekend. En is beschikbaar in een PDF bestand.
Hier vind je de werkbeschrijving
Hier vind je het patroon

Workshop Op zaterdag 16 juli gaat er een workshop door bij De Stoffengalerij (bij mij thuis dus). Meer info en inschrijven: klik hier.

Ik ben heel benieuwd naar jullie Tibookes. Stuur zeker een foto naar mamasasewing@gmail.com

Op zoek naar ee…

Ne 'mix and match' van 2 patronen

Toen de staaltjes met de nieuwe collectie van CU@6 in mijn brievenbus vielen, wist ik het meteen al. Met die stoffen zou ik zeker aan de slag gaan voor mijn jongens. Dus toen diezelfde collectie een paar dagen later geleverd werd, duurde het niet lang vooraleer ik er de schaar inzette.

Als eerste ging ik aan de slag met de French Terry met palmbomen. Ik vond niet meteen een patroon dat 100% mijn gedacht was, dus ik gooide 2 patronen door elkaar en kwam zo tot het patroon dat ik in gedachten had.

Welke patronen vraag je je af? En waarom?
Ik nam het voor- en rugpand van 'Totem Owl' (nr 19. uit Ottobre 1/2014) en de mouwen van 'Cold Stopper' (nr 32. uit Ottobre 4/2014). O ja, de zakken nam ik ook over van het laatst genoemde patroon.De reden waarom ik twee patronen door elkaar gooide is eigenlijk heel simpel. Ik had een bepaalde sweater voor ogen. En wanneer ik iets voor ogen heb, dan moet het ook zo zijn. Anders begin ik er niet aan. Ik wilde voor mijn oudste (b)engel …