Swapperdapper 'love to be creative' swap #2

In mijn vorige berichtje kon je zien wat ik voor mijn swapmaatje allemaal in elkaar geknutseld heb. Vandaag deel ik al het moois dat ik van Christel van kreeg.


Op mijn verlanglijstje stond een notitieboek. En ik kreeg er eentje. En wat voor één! Een groot (ideaal voor mij) dat mooi gepersonaliseerd werd. (Nu wil ik wel eens weten waarmee dit gepersonaliseerd werd. Ik kan applicaties maken in flexfolie, ik kan stickers maken, maar welk materiaal wordt hiervoor gebruikt? En al even belangrijk ... Waar koop je het?)


Ik lees graag. Hoewel dit door het vele naaien, niet meer zo heel veel gebeurt. Daar moet nu wel wat verandering in komen. Zeker met zo'n mooie boekenlegger. En het opschrift klopt. Het boek is altijd beter. (Dan denk ik in de eerste plaats aan Harry Potter. Ik heb de volledige boekenreeks en filmreeks. En hoewel de films stuk voor stuk pareltjes zijn, de boeken zijn duizend keer beter.


In de keuken zullen we binnenkort gebruik kunnen maken van verse kruiden.


Ook dit leuk, gehaakt speldenkussen zat in mijn pakje. Dit was ik al meteen kwijt aan mijn oudste die dit op zijn bureau wilde zetten. De spelden heb ik er toch maar uitgehaald. Je weet maar nooit met die bengels van mij.


Ook kreeg ik deze prachtige kaarten die ik cadeau kan doen. Dit zal niet zo meteen gebeuren denk ik. Ze zijn gewoon te mooi om weg te geven.


En tenslotte kreeg ik nog deze mooie verjaardagskaart.


Dikke mercie Christel. Dit pakje is echt prachtig.

Reacties

  1. Ooo echt lief hoe je schrijft over je gekregen swapje,heel graag gedaan en ik hoop dat je er veel plezier van gaat hebben..oja het notitieboek is idd bestickerd met vinyl.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten