Doorgaan naar hoofdcontent

Crazy Number Swap #2

Eindelijk is dan die dag aangebroken dat het pakje open mag. Geloof me, het is telkens moeilijk aan de verleiding te weerstaan. Dat pakje werd bezorgd op maandag 11 juli. Dat is dus heel lang dat dat hier ongeopend moet blijven liggen.

De doos ging open en ...


3 pakjes. JOEHOE!!!

Pakje 1: Ik lees het kaartje en krijg het vermoeden dat dit wel eens de cirkelsjaal zou kunnen zijn die op mijn verlanglijstje stond. Zou dit kloppen?


En ja hoor. Een sjaal. En wat voor ene. Ik zou er zelf geen mooiere gemaakt kunnen hebben. Die is gewoon perfect. O ... dank je wel swapmaatje!Pakje 2: Aan de zware kant en voelt zelf breekbaar aan. Ik herinner me dat ik verzorgingsproducten had opgeschreven. Zou dit het kunnen zijn? Ik ben benieuwd...


Ja hoor, 4 scrubs. Zalig gewoon. Ik kan niet wachten om deze uit te proberen.
Geloof me als ik jullie zeg dat ik meteen met die voetenscrub richting badkamer ben vertrokken.
En wat een product. Smijt al die gekochte verzorgingsproducten meteen maar in de vuilbak. Dit is HET product dat je nodig hebt om zachte voeten te hebben. Swapmaatje, mail mij alstublieft hoe je dit gemaakt hebt. Deze scrub is er eentje die ik altijd op voorraad wil hebben. De voetenscrub van de Mylène (die nog een mooi prijskaartje heeft op de koop toe) heeft hierbij officieel afgedaan.
Lieve swapmaatje, nogmaals dank je. Die andere drie potjes zullen binnenkort ook uitgetest worden. (Hoewel ik een beetje bang ben van die met koffiedik -- maar testen doe ik zeker!)

Op naar pakje 3: Het is iets zacht, dus waarschijnlijk weer iets dat genaaid werd. Wat stond er eigenlijk nog op mijn lijstje? Een tas, juweeltjes, en de rest weet ik eigenlijk al niet meer.
Na het lezen van het kaartje werd me meteen duidelijk dat dit onmogelijk een tas zou zijn. Zeker iets voor mijn bengels.


Een tent! (Ik was al vergeten dat die op het lijstje stond) Leuk gedaan. Nu hebben mijn kinderen eindelijk de tent die ik vorige zomer al op mijn to-do lijstje had gezet.


De oudste is alvast tevreden. Bengel A zal ook wel content zijn als hij straks thuiskomt en deze tent ziet. (Tegenwoordig beginnen ze indiaantje te spelen, deze tipi komt dus zeker van pas). By the way. De stof vind ik ook heel leuk.

Onderaan de doos zat nog een kaartje.


Lieve Katrien,

Ik ben heel blij met de cadeautjes die jij voor mij gemaakt hebt. Ik vind ze GEWELDIG! Een welgemeende dikke merci.
En ondertussen heb ik alle scrubs al getest. Ook die met koffiedik. (Die heb ik wel op mijn benen gebruikt, die waren super zacht nadien. Dus die blijft een scrub voor de benen).  Het zijn alle vier toppertjes. Dank je wel.


Willen jullie ook eens deelnemen aan een swap? Wordt dan lid van deze groep op Facebook. Want Marieke is al bezig met het bedenken van een nieuwe swap in september.Reacties

 1. Waaauw, zo'n pakje had ik ook wel willen krijgen! Zalig gewoon!
  Fijn dat je meedeed! Hopelijk tot de volgende! :D

  Liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke cadeautjes! Stappen is super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai dat zijn leuke cadeautjes! Ik kan jouw enthousiasme volledig volgen. Een extra reden om wat me-time te nemen in de badkamer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig pakketje heb je gekregen!! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloome Sweater

Een jaar geleden heb ik mezelf beloofd om meer voor mezelf te gaan naaien. En hoewel er hier bitter weinig volwassenenkleren verschijnen, naai ik wel voor mezelf.

Zo ook deze prachtige Bloome Sweater.
Ik koos hiervoor een mooie blauwe gemêleerde french terry met zwarte en zilveren bloemen, Silver Flowers.
Ik trok naar Roeselare naar NaaiCentrum Demyttenaere om mooie, bijpassende ritsen te kopen.Deze sweater is al een tijdje klaar, en toen ik de eerste foto's postte op instagram en Facebook van de stof, was deze ook in een mum van tijd uitverkocht.( Op een couponnetje van 50 cm na). De grijze variant is wel nog aanwezig, en minstens even mooi.


Tibo - Het gratis patroon

Zoals beloofd, het gratis patroon van een leuk hemdje voor kleuters. Het is speels en stijlvol tegelijkertijd en kan dus voor elke gelegenheid gebruikt worden.Tibo is het patroon van een een jongenshemd met een rugpas en rugplooitjes.Het werd getekend in de maten 92 tot en met 116.
Er zijn verschillende variaties mogelijk. Zo is er de keuze uit 2 verschillende borstzakjes of een paspelzak. Er kan zowel een winterversie met lange mouwen genaaid worden of een zomerhemdje met korte mouwen. En ten slotte kan er gekozen worden tussen 3 kragen.
En voor de liefhebbers kan er naar hartelust afgewerkt worden met paspelband.

Het patroon werd met de hand getekend. En is beschikbaar in een PDF bestand.
Hier vind je de werkbeschrijving
Hier vind je het patroon

Workshop Op zaterdag 16 juli gaat er een workshop door bij De Stoffengalerij (bij mij thuis dus). Meer info en inschrijven: klik hier.

Ik ben heel benieuwd naar jullie Tibookes. Stuur zeker een foto naar mamasasewing@gmail.com

Op zoek naar ee…

Ne 'mix and match' van 2 patronen

Toen de staaltjes met de nieuwe collectie van CU@6 in mijn brievenbus vielen, wist ik het meteen al. Met die stoffen zou ik zeker aan de slag gaan voor mijn jongens. Dus toen diezelfde collectie een paar dagen later geleverd werd, duurde het niet lang vooraleer ik er de schaar inzette.

Als eerste ging ik aan de slag met de French Terry met palmbomen. Ik vond niet meteen een patroon dat 100% mijn gedacht was, dus ik gooide 2 patronen door elkaar en kwam zo tot het patroon dat ik in gedachten had.

Welke patronen vraag je je af? En waarom?
Ik nam het voor- en rugpand van 'Totem Owl' (nr 19. uit Ottobre 1/2014) en de mouwen van 'Cold Stopper' (nr 32. uit Ottobre 4/2014). O ja, de zakken nam ik ook over van het laatst genoemde patroon.De reden waarom ik twee patronen door elkaar gooide is eigenlijk heel simpel. Ik had een bepaalde sweater voor ogen. En wanneer ik iets voor ogen heb, dan moet het ook zo zijn. Anders begin ik er niet aan. Ik wilde voor mijn oudste (b)engel …