Een gewaagde combinatie?

Het is hier al een tijdje stil op de blog. Dit komt omdat ik volop bezig ben met de communie-outfits.  Nog een bestelling te gaan en alle communiekledij voor dit jaar is gemaakt.

Maar tussendoor heb ik nu toch nog wat tijd gevonden om eens iets anders te naaien. Vandaar dat ik ook nog eens wat tijd heb om aan de blog te werken.


Laatst schafte ik me de Cisse van Zonen09.
Ondertussen rolden er al 3 Cisses vanonder mijn machien. Jammer genoeg kan ik deze foto's pas na 5 juni laten zien. Want de kledij voor de eerste communie houd ik nog achter tot de grote dag voor Bengel J voorbij is.

Nu is Bengel A er eentje die zich graag op de knieën laat vallen en glijden. Met als gevolg dat de broeken hier verslijten aan de lopende band. En omdat ik nu eens geen zin heb om nieuwe broeken te gaan kopen, maak ik er deze keer zelf één.Ik ben helemaal weg van de Cisse en heb nog stof in de voorraadkast liggen. Dus ik trek mijn plan met wat ik heb.
Het resultaat is een grijze broek met blauwe paspel en drukknopen en een rode rits.
Ik vind hem mooi. Door te werken met rood en blauw vind ik dat de broek iets speels heeft. En dat mag ook wel voor een 5-jarige.Ik ben benieuwd hoelang het zal duren eer er hier gaten in zitten.


Bedankt voor het bezoekje aan mijn blog.

Reacties

 1. Heel mooi!! Ik ben natuurlijk ook benieuwd naar de communie-versies. De Cisse zal hier binnenkort ook weer gemaakt worden. Hier komen de gaten in de broeken ongeveer gelijk met de snelheid dat ze te kort worden, dus eigenlijk wel een goede timing al heb ik precies altijd het gevoel dat ik nog eens broeken moet maken :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geslaagd!
  Ja, gaatjes i d broek dat herkennen ik spijtig genoeg ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. CIsse, wat een toppertje voor 5-jarigen! AL maak ik hem voorlopig met valse gulp en elastiek, dat vindt hij wel zo gemakkelijk (en ik ook ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is inderdaad wel gemakkelijker. Die ritsen kunnen toch zo'n gesukkel zijn.

   Verwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Tibo - Het gratis patroon

Wat je nu echt moet weten over flexfolie

200 Shirts - het patroontesten